Piirtänyt: Ami Hauhio -näyttely Tampereella 14.6. – 31.8.2014

Pitkään työn alla ollut näyttely Aimo Hauhion tuotannosta alkaa olla pystytystä vaille valmis. Näyttely on esillä Tampereella TR1 Taidehallin pienemmässä takasalissa  koko kesän 2014. Esillä on tulosteita Hauhion tuotannon eri teemoista, ja myös joitakin harvinaisia alkuperäistöitä Hauhion perikunnalta ja Tuusulan taidemuseosta.

Näyttelyjulisteen kuva on peräisin Juuse Tammisen kirjan Rapolan kuninkaan vangit kannesta, hiukan muokattuna. Kustantaja WSOY, Nuorten toivekirjasto nro 61, 1955.

The poster of the exhibition. The art is from the cover of the book Prisoners of the King of Rapola, written by Juuse Tamminen and published by WSOY in 1955. The book was number 61 in well known Finnish book series for teenagers.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.