Hyvää syntymäpäivää, Aimo Hauhio!

Tänään lauantaina 14.6.2014 Piirtänyt: Ami Hauhio -näyttely aukeaa virallisesti Tampereella, TR1 Taidehallissa, ja samana päivänä tulee kuluneeksi tasan 102 vuotta taiteilija Hauhion syntymästä.

Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, näyttelyn aukeamisen osuminen taiteilijan syntymäpäivään on puhdas sattuma, museon aikataulut nyt vain menivät niin onnekkaasti.

Tänään olen itse paikalla ja pidän samoissa tiloissa toimivan Mediamuseo Rupriikin puolella pienen luennon Hauhiosta kuvanäytteiden kera klo 15 – 15.45. Jos yleisöä tulee paikalle, niin voin sen jälkeen vielä esitellä näyttelyn halukkaille.

Osa näyttelystä TR1 Taidehallin perällä. Esillä rollup-tulosteita eri teemoista Hauhion tuotannossa, ja joitakin säilyneitä alkuperäistöitä.

The exhibition of Aimo Hauhio’s work opened very suitably in 14th of June 2014 in Tampere Finland. Hauhio would have turned 102 that day. This was purely a coincidence, based only on the calendar of the TR1 Kunsthalle.

The exhibition is open to the end of August 2014. Hopefully it will later tour also in other places.

Aimo Hauhio’s son and his family took part in the opening, which was very nice. They had borrowed us some remaining original art and of course had a lot of information about the artist and his life. The rare photographs of Hauhio were also scanned from their family albums.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.